fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Trening o “Strateškom komuniciranju na društvenim mrežama”

Opis treninga: Polaznici na treningu imaće priliku da čuju više o tome kako se strateški komunicira na društvenim mrežama,  koji su novi social media trendovi, kako se menjaju Fejsbuk i Tviter i u kom smeru se kreće komunikacija, šta su zanimljivosti na tim mrežama i da diskutuju o njihovim specifičnostima. U grupnom radu moći će da vide sve koristi strateškog komuniciranja na društvenim mrežama, kao i primere loših i neadekvatnih objava.

social-media

Na treningu će biti pokazani i slučajevi kriznog online komuniciranja sa pozitivnim i negativnim primerima, kao i savetima kako reagovati pre, tokom i posle krize.  Poseban deo treninga rezervisan je za vežbu komunikacije timova, gde će se raditi tim-na-tim komunikacija u kojem će se videti snalaženje timova prilikom kriznih situacija i sposobnost izbegavanja krize.

Predavač: Filip Leskaroski, menadžer komunikacija organizacije BIRN (Balkan Investigative Reporting Network); Jedan od osnivača agencije Smart and Simple communications; diplomirani novinar/komunikolog)

Datum održavanja treninga: 15. jun 2014. (nedelja)
Trajanje treninga: 4 sata (od 12 sati do 16 sati)

Trening je namenjen članovima udruženja, studentima i svima koje zanima ova oblast. Broj mesta je ograničen. Rok za prijavu na trening je 10. jun.