fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption
http://wp.me/P3zntP-c1

Trening iz „Volonterskog menadžmenta”

Pozivamo vas da vaše udruženje/institucija/ustanova uzme učešće na treningu „Volonterski menadžment” koji organizuje „Regionalni volonterski centar – Pančevo”.

Cilj ovog treniga je jačanje kapaciteta udruženja/institucija/ustanova za razvoj volonterizma na teritoriji Južnog Banata. Trenig je namenjen udruženjima/ institucjama/ ustanovama koje kroz svoje delovanje razvijaju volonterske programe i koje žele da u svoj rad uključe volontere.

Trening je interaktivan i motivišući, teorijski elementi obuke su propraćeni praktičnim vežbama, krajnji cilj treniga je da predstavnici udruženja/institucija/ustaniva, odnosno učesnici treniga usvoje znanja o volonterskom menadžmentu sa fokusom na:

  • Izradu struktuiranih volonterskih programa
  • Izradu opisa posla volontera
  • Pronalaženje volontera
  • Superviziju i praćenje volontera

Trening se održava u izabinskom prostoru Kulturnog centra u Pančevu od 14. do 16. novembra, a sprovode ga Marijana Jović i Marija Milisavljević, trenerski tim sa dugogodišnjim iskustvom.

Prijave su otvorene  do 7. novembra 2014. godine, udruženje/institucija/ustanova može prijaviti do 2 svoja člana!

Prijava treba da sadrži prijavni formular koji se nalazi na sledećem linku: http://bitly.com/1w4AQ3V

Prijave slati na adresu:  office@rvc.rs

Kotizacija za učešće na treninzima je besplatna!

Više informacija o samom projektu Regionalni volonterski centar možete naći na linku: http://bit.ly/RVCkonkurs.

Takođe možete nas pratiti i na facebook stranici: https://www.facebook.com/rvcpa

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na tel.: +381 63 305 816

Trenig se organizuje u okviru projekta „Regionalni volonterski centar – Pančevo“ koji sprovodi udruženje Connecting people zajedno sa Kancelarijom za mlade iz Pančeva, Domom omladine iz Pančeva i udruženjima: Prepoznaj u sebi, Omladinska zona, Refraction tim, Suncokret Omoljica, KOMPAS – Kreativni omladinski centar Pančevo za borbu protiv side.  Projekat je finansiran od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.