fbpx

Kada?

24. septembar 2019. godine

Gde?

Startit Centar Novi Sad

Društvene mreže

#speakUp

Nastupajuce “doba mašina” i 4. industrijska revolucija menjaju položaj i ulogu čoveka u svetu u korenu. Ovakve, duboke istorijske promene, predstavljaju tektonski izazov za čovečanstvo i donosioce odluka širom sveta, ali ujedno i šansu za one koji valjano uspeju da protumače transformaciju i na pravi način se pripreme za nju radeći na sebi. Koje su veštine, znanja i stavovi na “ceni” na tržištu 4.0 je samo jedno pitanja na koje će konferencija Speak Up 4 Your Job dati odgovor.

Predavači

Mina Stefanović
HTEC GROUP
Mina je pre svega zauvek radoznala osoba koja stalno nešto uči i istražuje. Bavi se internom i eksternom komunikacijom u kompaniji HTEC Group. Provela je neko vreme u Evropskoj komisiji u sektoru za Treninge i komunikaciju, kao i godine u cilivilnom sektoru na projektima podrške preduzetništvu. Voli da putuje, uči strane jezike i istražuje našu i druge kulture i običaje.
 
Jelena Blažić
3Lateral

Jelena Blažić je HR Manager u 3Lateralu iz Novog Sada. U domenu ljudskih resursa je radila najpre u bankarstvu i trgovini, a zatim ju je fascinacija ljudima, kreativnom industrijom i tehnologijom spojila sa 3Lateralom, gde je zajedno sa drugim članovima tima, doprinela da se tim učetvorostruči, a da se sačuvaju prave timske vrednosti i individualni pristup svakom pojedincu. I danas je na ovoj misiji i svim srcem uživa u njoj.

Kristina Nikolić
Unbox hab/Autodidact club

Od malena voli da se takmiči i učestvuje u vannastavnim aktivnostima. Osnovnu školu završila je kao učenik generacije. Trenutno pohađa četvrti razred Gimnazije “ Svetozar Marković “. Više od 5 godina se bavi omladinskim aktivizmom. Piše za tinejdžerski portal Youth Vibes i deo je tima Medijskog istraživačkog centra. Član je Unbox haba i lider Autodidact club-a. Javni nastup i multimedija su njena polja delovanja.

Mladen Ćirić
Polyglot Club Serbia

Mladen Ćirić je diplomirao španski jezik i hispanske književnosti na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Na istom fakultetu je 2018. godine stekao doktorat iz Nauke o jeziku. Koautor je Portugalsko-srpskog i srpsko-portugalskog rečnika, dosad objavljenog u dva izdanja, kao i jednog udžbenika portugalskog jezika za strance, koji se uspešno koristi u nastavi u više akademskih centara u svetu.

Program

Registracija učesnika je obavezna. Molimo vas da dođete na vreme, a naš tim će se potruditi da registracija bude brza i zabavna. 

U pozdravnom govoru ćemo predstaviti program konferencije i YES klub koncept.

Mina priča o tome kako je veština komunikacije veoma važna životna i poslovna veština koja nam pomaže ne samo da dođemo do dobrog posla, već i da kreiramo i održavamo kvalitetne odnose u timu i napredujemo dalje. 

Kristina priča o tome kako da upoznamo sebe i bolje se predstavimo u savremenom svetu. Da pred javni nastup više ne drhte kolena!

Jelena priča o timskim vrednostima iz timske i lične perspektive.

Садржај преклопника

Language cafe je aktivnost tokom koje je prostor podeljen na stolove za kojima se govori po jedan jezik, po vašem izboru se pridružujete stolu čiji jezik želite da usavršite. 

Poliglota Mladen Ćirić če u inspirativnom predavanju podeliti sa nama kako se to danas uče jezici.

Organizatori

[:sr]connecting-logo plavi[:]
[:sr]proximo[:]