fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Source Hub Biznis akademija – Konkurs za žene

Biznis akademija – mesto na kome vaši snovi postaju stvarnost!

Izaberite bolju budućnost za sebe i dođite da razmenimo poslovna iskustava.

U Malom Iđošu, u petak 26. oktobra otvara se Source Hub, jedinstven coworking prostor na kom možete da radite, odmarate se ili prosto uživate u predivnom seoskom ambijentu koji će vas inspirisati za nove poslovne poduhvate. Ovde ćete u miru moći da razrađujete biznis strategiju, ali i razmenjujete ideje i iskustva sa već ostvarenim preduzetnicama.

Upravo tim povodom, u Source Hubu u Malom Iđošu, u toku novembra i decembra 2018. godine, biće održana Biznis akademija – kombinovani program radionica i predavanja gde će izabranih 10 učesnica proći kroz intenzivan program besplatnih obuka. One će biti osposobljene za pokretanje i vođenje sopstvenog biznisa, kao i pronalaženje izvora finansiranja.

Biznis akademija je deo projekta „Podsticanje zapošljavanja mladih“ u okviru Nemačke razvojne saradnje. Projekat realizuje Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju (GIZ), zajedno sa Ministarstvom omladine i sporta Republike Srbije.

Biznis akademija se sprovodi uz partnerstvo sa Source Hub i Centrom za finansijsku edukaciju i osnaživanje (CEFIN).

Obuka obuhvata sledeće teme:

  • Business Model Canvas; Formiranje biznis ideje ili razvijanje već postojeće ideje.  
  • Osnivanje firme, poreske i druge obaveze preduzetnika prema državi; Finansijsko planiranje, praćenje prihoda i rashoda.
  • Izvori finansiranja, mogućnosti finansiranja.
  • Marketing, (lični) brending.

Uslovi prijavljivanja za Biznis akademiju

Na Biznis akademiju mogu da se prijave žene od 18 do 35 godina starosti koje ispunjavaju sve sledeće uslove: imaju prebivalište na teritoriji Vojvodine; imaju definisanu biznis ideju, proizvod/uslugu i koje razmatraju ulazak u preduzetništvo ili su tokom 2018. pokrenule/registrovale svoj posao; koje su u mogućnosti da prisustvuju obukama koje će se održati 10. i 11. novembra; 23, 24. i 25. novembra i 8. i 9. decembra.

Napomena: Ukoliko postoji više osnivača, uslov za prijavljivanje je da među njima postoji bar jedna osnivačica. Iz jedne firme/tima može da se prijavi samo jedna osoba.

Svi zainteresovani koji ispunjavaju uslove mogu da se prijave preko formulara na linku:

https://docs.google.com/forms/d/1g54abFIgiY7HcI-KG8cFdEDau-iYXKhnt-3M31hD2Z8

Rok za prijavu: nedelja, 28. oktobar 2018. do 23:59 časova.

Izbor učesnica i obaveštavanje

Organizator će na osnovu podataka iz pristiglih prijava i na osnovu telefonskog intervjua sa kandidatkinjama izabrati 10 žena koje će dobiti priliku da besplatno pohađaju Biznis akademiju. Obaveštenje o tome koje kandidatkinje su izabrane za pohađanje Biznis akademije biće objavljeno 5. novembra.