fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Radionica: Prikupljanje sredstava u lokalnoj zajednici

Dobra ideja nema cenu – ali ukoliko vam je za njenu realizaciju potrebna finansijska pomoć potrebno je da znate da je prezentujete na pravi način. Na ovom dvodnevnom kursu, Deniz će vam približiti pojam fundraising-a i dati savete kako da uspešno pokrenete kampanju koja će vam pomoći da vaša inicijalna ideja postane realnost!

Radionice su namenjene svim osobama koje žele da otkriju svet fundraising-a, da rade korisne stvari i naučeno primene u praksi. Dizajnirane su tako da omoguće svim učesnicima da razviju svoja znanja o prikupljanju sredstava koristeći tehnike organizovanja javnih događaja, pisanja direktnih pisama, ličnog zagovaranja, digitalnog prikupljanja sredstava. Cilj je da nakon dvodnevne obuke pojedinac nauči da:

 • Uspešno organizuje i vodi donatorski događaj,
 • Uspešno prikupi sredstva koristeći tehniku ličnog zagovaranja,
 • Razume prinicipe i tehnike prikupljanja sredstava za svoje ideje,
 • Naučeno primeni u praksi! Svi učesnici radionica imaće priliku da postanu fundraiser-i i tako doprinesu realizaciji “Kad porastem biću…” programa.

Neke od tema koje će se preći u toku dvodnevne radionice su:

1. dan (21.6.), od 18h do 21h:

 1. Definisanje fundraising-a (10 min);
 2. Šta ljudi kupuju kada kupuju? (15 min);
 3. Uticaj kao glavna strategija prikupljanja sredstava (5 min);
 4. Principi fundraising-a (60 min);
 5. Tehnike fundraising-a (90 min).

2. dan (22.6.), od 18h do 21h:

 1. “How to pitch” i priprema pitch-a (90 min);
 2. Lično zagovaranje / kompanijski fundraising (90 min).

O instruktoru: Deniz Hoti
Tokom poslednje 4 godine bio sam u prilici da zajedno sa državnim insitucijama, neprofitnim organizacijama i kompanijama na tačno 40 treninga dizajniram iskustvo učenja za 665 učesnika (više od 620h). Kao jedan od osnivača organizacije za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting, bio sam u prilici da prikupim sredstva u iznosu od 6.000.000 RSD u lokalnoj zajednici kroz pisanje projektnih predloga, od malih i srednjih preduzeća, velikih korporacija kao što su Nordeus ili Erste banka, kroz organizaciju događaja, pisanja pisama za stipendiranje putovanja itd.

Cena za dvodnevni kurs: 1400 RSD
U cenu svih Share Square časova uključeno je piće i posluženje.

Morate se prijaviti putem sledećeg linka da biste rezervisali mesto na radionici: https://sharesqua.rs/class/5b05914f9315440178001be3

Ukoliko imate neki problem prilikom prijave, slobodno nas kontaktirajte na contact@sharesqua.rs

Vidimo se! 🙂