fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Radionica: Prikupi sredstva i napravi razliku

Imate ideju kako da rešite neki društveni ili ekološki problem ali ne znate kako da prikupite novac? Na pravom ste mestu. Na ovoj tročasovnoj radionici, Deniz iz Organizacije za razvoj karijere i omladinsko preduzetništvo „Connecting“ će vam približiti pojam fandrejzinga i generisanja strategija za prikupljanje sredstava u lokalnim zajednicima.

Radionica je namenjena svim osobama koje žele da otkriju svet fandrejzinga, kako bi u delo sproveli svoje ideje za rešavanje društvenih ili ekoloških problema. Dizajnirana je tako da omogući svim učesnicima da razviju svoja znanja o prikupljanju sredstava, koristeći tehnike organizovanja javnih događaja, pisanja direktnih pisama, ličnog zagovaranja, digitalnog prikupljanja sredstava.

Radionica je koncipirana na sledeći način:

  • Upoznavanje sa konceptom fandrejzinga (10 min)
  • Piramida potreba & Milton H. Erickson – Šta ljudi kupuju kada kupuju? (35 min)
  • Kolektivni uticaj – kao glavna strategija prikupljanja sredstava (15 min)
  • Principi fandrejzinga (60 min)
  • Tehnike fandrejzinga (60 min)
Dodatne informacije:
Morate biti registrovani na sajtu Share Square kako biste se prijavili na ovaj čas. Registracija je jednostavna i besplatna. Časove plaćate na info-desku Share Square-a kada dođete da slušate čas, ili možete dopuniti svoj Share Square nalog koristeći online plaćanje (putem “My Profile” strane). Ukoliko vam je potrebna pomoć, molimo vas pišite na contact@sharesqua.rs.

O instruktoru: Deniz Hoti

Deniz Hoti je nagrađivani socijalni dizajner, preduzetnik, omladinski lider i konsultant u oblastima javnog zagovaranja, društvenih inovacija i prikupljanja sredstava, sa više od 9 godina iskustva u civilnom sektoru u Srbiji. Nagrađivani je ekspert za dizajniranje edukativnog programa „Kad porastem biću…“ (II mesto na nacionalnom takmičenju primera dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja 2017. godine – Euroguidance centar Srbija).

Ispred Krovne organizacije mladih Srbije imenovan je za eksperta u Timu Evrope, dok je ispred Nacionalne Asocijacije Praktičara/ki Omladinskog Rada imenovan za mentora u Regional Social Innovation Policy Lab-u u okviru You SEE platforme.  

Radio je kao trener sa decom i mladima, odraslima, vladom, osnovnim i srednjim školama, OCD, ustanovama kulture i kompanijama. Zajedno sa njima dizajnirao je iskustvo učenja za više od 1500 ljudi, iz 12 različitih zemalja. U svoje slobodno vreme pokreće organizacije i društvene biznise. Osnivač je Connecting-a. Zaljubljen je u Design Thinking i zna da pravi pivo.