fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Projekat “23 koraka”

Da li želiš da pokrećeš promene u svom gradu? Želiš da stičeš znanje učenjem kroz iskustvo, a da ti sam proces bude veoma zabavan?

”23 koraka” je dvomesečni projekat koji se realizuje kroz 20 interaktivnih radionica u kojima kroz kreativne zadatke i sopstveno iskustvo stičeš kompetencije iz oblasti koje se odnose na zdrave stilove života, pisanje, promocije na društvenim mrežama i organizovanje Edu izazova.

Projekat se realizuje u Pančevu, uz finansijsku podršku Omladinskog saveza udruženja “Novi Sad omladinska prestonica Evrope – OPENS” u okviru NAPOR-ove obuke za omladinske lidere i liderke. Učešće je besplatno i poziv je otvoren za sve zainteresovane mlade od 15 do 20 godina.

Radionice se organizuju dva puta nedeljno u trajanju od po dva sata (u skladu sa dogovorom sa polaznicima), sa početkom u trećoj nedelji maja. Radionice se sastoje iz tri celine:
💡Zdravi stilovi života
💡Promocija na društvenim mrežama
💡Organizovanje Edu izazova

Ne čekaj promene – stvori nova rešenja!

Osnovna ideja projekta ”23 koraka” je da pruži mladima priliku da aktivno učestvuju u kreiranju svog slobodnog vremena. Naš program im pomaže da steknu alate za preuzimanje inicijative i pokretanje sopstvenih projekata na društvenim mrežama, kao i organizovanje dođagaja.

Kroz kampanju kojom će imati zadatak da se na svoj način bave temom zdravih stilova života na društvenim mrežama, oni stiču znanja o zdravim stilovima života, osnovama marketinga, odnosno promocije na društvenim mrežama i trikovima za izvođenje projekata.. Čitav proces kreiran je tako da mladi sami stvaraju i kreiraju okruženje u kojem im najviše prija da rade i osveste svoje potencijale.

Kao krajnji rezultat njihovog rada, predstaviće svoje ideje na Edu izazovu, čiju koncepciju će samostalno dizajnirati. Edu izazov je dvočasovni događaj posvećen širenju pozitivnih ideja iz oblasti obrazovanja, na kojem govornici dele svoja iskustva u formi kratkih i inspirativnih predavanja.

Snimak sa jednog od prethodnih Edu izazova možeš pogledati ovde: https://www.youtube.com/watch?v=sql_7NczcLc

Više o Edu izazovu možeš pročitati klikom na sledeći link: https://www.connecting.org.rs/edu-izazov/

Nastojeći da obezbedi okruženje pogodno za učenje kroz iskustveno delovanje, ceo proces usmerava i nadgleda koordinatorka projekta Sara Đurđević, polaznica obuke za omladinske lidere i liderke, koordinatorka Edu izazova u Connectingu i članica marketinškog tima u TraumRaum edukativnom centru.

Zašto da se prijaviš?

Ako se dvoumiš da li želiš da se prijaviš, razmisli da li si spreman/na da:
· Radiš u timu
· Učiš na svojim greškama
· Poštuješ tuđe mišljenje
· Širiš pozitivnu energiju
· Pomažeš drugima
· Daš svoj doprinos u kreiranju sadržaja

Od nas dobijaš:
· Priliku da učiš kroz sopstveno iskustvo
· Prenošenje znanja o kreiranju sadržaja na društvenim mrežama
· Priliku da organizuješ Edu izazov
· Podršku tokom čitavog procesa
· Priliku da se zabaviš dok radiš
· Otvorenost za nove ideje

PRIJAVI SE!

Prijave su otvorene do 15. maja, a možeš se prijaviti popunjavanjem onlajn forme. Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe5pFr8E-IxdWx24aYQHOzTp-M5R_1D2-R2nO_36WCidFkebg/viewform?vc=0&c=0&w=1

Ukoliko imaš nekih pitanja ili nedoumica, slobodno nam piši na mejl: saradjurdjevic.srb@gmail.com