fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Proglasen pobednik konkursa za dizajn logotipa Regionalnog volonterskog centra

Pobednik konkursa za dizajnere 99 sati konkursa na kom je trebalo dizajnirati logotip Regionalnog volonterskog centra je Uroš Stegić, koji je na taj način osvojio nagradu u iznosu od 50 evra. Podsećamo, učesnici na konkursu su imali 99 sati da naprave logotip Regionalnog volonterskog centra – Pančevo, a na našu imejl adresu 23 osobe su poslale vizuelna rešenja.

O kvalitetu radova odlučivao je tročlani žiri koji su činili Deniz Hoti, ispred projektnog tima i organizacije Connecting people, Dušan Marino, slikar i Nebojša Došen, grafički dizajner.
Iskoristili bismo priliku da se zahvalimo svim učesnicima na iskazanom interesovanju i uloženom trudu.

Logo RVC

O projektu Regionalni volonterski centar Pančevo

Osnovni cilj projekta Regionalni volonterski centar – Pančevo jeste promovisanje volonterstva na lokalnom i regionalnom nivou radi osnaživanja i razvoja pojedinaca i društva kroz povećavanje nivoa  svesti šire javnosti o značaju i vrednostima volontiranja, kreiranje i sprovođenje volonterskih programa, efikasnije povezivanje volontera sa prilikama za volontiranje, osnaživanje pojedinaca i razvoj ljudskih resursa putem volonterskih aktivnosti i poboljšanje položaja pojedinaca iz socijalno osetljivih grupa kroz njihovo uključivanje u volonterski rad.

Projekat Regionalni volonterski centar – Pančevo, koji sprovodi Connecting people, finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Više informacija o konkursu i projektu Regionalnog volonterskog centra možete naći na linku http://bit.ly/RVCkonkurs.