fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Radionica: Prikupi sredstva i napravi razliku

Imate ideju kako da rešite neki društveni ili ekološki problem ali ne znate kako da prikupite novac? Na pravom ste mestu. Na ovoj tročasovnoj radionici, Deniz iz Organizacije za razvoj karijere i omladinsko preduzetništvo „Connecting“ će vam približiti pojam fandrejzinga i generisanja strategija za prikupljanje sredstava u lokalnim zajednicima.

Radionica je namenjena svim osobama koje žele da otkriju svet fandrejzinga, kako bi u delo sproveli svoje ideje za rešavanje društvenih ili ekoloških problema. Dizajnirana je tako da omogući svim učesnicima da razviju svoja znanja o prikupljanju sredstava, koristeći tehnike organizovanja javnih događaja, pisanja direktnih pisama, ličnog zagovaranja, digitalnog prikupljanja sredstava. 

Radionica je koncipirana na sledeći način:

  • Upoznavanje sa konceptom fandrejzinga (10 min)
  • Piramida potreba & Milton H. Erickson – Šta ljudi kupuju kada kupuju? (35 min)
  • Kolektivni uticaj – kao glavna strategija prikupljanja sredstava (15 min)
  • Principi fandrejzinga (60 min)
  • Tehnike fandrejzinga (60 min)
Dodatne informacije:
Morate biti registrovani na sajtu Share Square kako biste se prijavili na ovaj čas. Registracija je jednostavna i besplatna. Časove plaćate na info-desku Share Square-a kada dođete da slušate čas, ili možete dopuniti svoj Share Square nalog koristeći online plaćanje (putem “My Profile” strane). Ukoliko vam je potrebna pomoć, molimo vas pišite na contact@sharesqua.rs.
O instruktoru: Deniz Hoti

Tokom poslednje 4 godine bio sam u prilici da zajedno sa državnim insitucijama, neprofitnim organizacijama i kompanijama na tačno 40 treninga dizajniram iskustvo učenja za 665 učesnika (više od 620h). Kao jedan od osnivača organizacije za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting, bio sam u prilici da prikupim sredstva u iznosu od 6.000.000 RSD u lokalnoj zajednici kroz pisanje projektnih predloga, od malih i srednjih preduzeća, velikih korporacija kao što su Nordeus ili Erste banka, kroz organizaciju događaja, pisanja pisama za stipendiranje putovanja itd.