fbpx

Prijavi se!

PRIJAVI SE!

Još uvek ne znaš šta želiš da budeš kad porasteš? Interesuje te kako će izgledati poslovi u budućnosti? Želiš da učiš ono što voliš i pritom upoznaš nove kul drugare?

Na pravom si mestu! Letnja kamp revolucija “Kad porastem biću…” počinje sa tobom. Druženje je zakazano za period između 9. i 14. avgusta. Sa tobom u ekipi će biti još 13 izuzetno motivisanih tinejdžera, ukupno vas 14, uzrasta od 14 do 18 godina, učenika osnovnih i srednjih škola iz Južnog Banata. Avantura traje 6 dana i fazon je da ćeš moći da upoznaš sebe, sam(a) pronađeš informacije o zabavnim studijama i stipendijama koje menjajaju život, povežeš se sa mentorima, naučiš kako da učiš kroz igru i od svojih vršnjaka, upoznaš ekipu koja misli da je učenje strava, i sretneš ljude koji su pokrenuli svoje biznise, pitaš ih šta god ti padne na pamet i naučiš kako ti to da uradiš, i na kraju ćemo ti pomoći da samostalno doneseš odluku šta želiš da budeš kad porasteš.

Kamp će se održati od 9. do 14. avgusta 2018. godine! Prijave se vrše popunjavanjem formulara, direktno na platformi, a najkasnije do 31. maja u ponoć.

Zvuči zanimljivo. Šta čekaš. Prijavi se!