fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Postani društveni preduzetnik!

Osvoji podršku za osnivanje socijalnog preduzeća!

Social Impact Award je program na temu društvenog preduzetništva za mlade, koji se osim u Srbiji sprovodi u još 20 zemalja sveta. Naša misija je da kroz edukativnu i novčanu podršku podstaknemo mlade da stvaraju biznise koji unapređuju društvo i ekologiju.

Ko može da se prijavi na konkurs?

Svi građani Srbije rođeni između 1988. i 2003. godine mogu aplicirati individualno ili kao tim. Prijave su otvorene za ideje koje još uvek nisu implementirane ili su i ranoj fazi implementacije i koje do momenta prijavljivanja nisu primile više od 3000€ novčane podrške.

Šta su nagrade?

Deset najboljih ideja odabranih od strane stručnog žirija dobiće tromesečnu podršku za razvoj biznisa – mentora, edukaciju, radionice i produkciju videa. Nakon tri meseca, 4 tima dobijaju glavne nagrade: – po 1500€, – besplatno učešće na međunarodnoj konferenciji u Gruziji – mentorski program.

Prijavi se!

Konkurs je otvoren do 27. maja u ponoć. Na našem sajtu www.socialimpactaward.rs pronaći ćeš vodič za apliciranje, a za sva pitanja se obrati Emi na ema.stepanovic@razlivaliste.org.