fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Počelo prijavljivanje na 35 međunarodnih volonterskih kampova u Srbiji

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst”]

Ovog leta kroz program „Mladi su zakon“ možešda učestvuješ i otputuješ na jedan od 35 međunarodnih volonterskih kampova u Srbiji, pa da sa drugarima iz inostranstva upoznaš neki drugi kraj Srbije, gde ćeš volontirati i učiniti nešto lepo za tu zajednicu.

Više o kampovima vidi na kampovi.mis.org.rs

Mladi istraživači Srbije – Volonterski servis Srbije, u saradnji sa Regionalnim volonterskim centrom Oančeva i preko 30 partnerskih organizacija, objavljuju poziv za volontere i volonterke iz svih delova Srbije koji žele da učestvuju na jednom od 35 međunarodnih volonterskih kampova koji će se tokom leta održati širom Srbije.

Na volonterskim kampovima se rade poslovi od javnog značaja a kampovi okupljaju volontere iz celog sveta. Učešće na kampovima od 7 do 14 dana je besplatno, ali sami plaćate put, kao i depozit od 2000 dinara, koji vam se vraća po povratku sa kampa.

Osim nezamenljivog osećaja da rade nešto korisno i vredno za lokalnu zajednicu mladi razmenjuju iskustva, upoznaju nove kulture i običaje i stiču prijateljstva za ceo život.

Zato ne propusti da ove godine probaš neki od međunarodnih volonterskih kampova u Srbiji i upoznaš neke delove sopstvene zemlje u kojima do sada nikada nisi bio, tj. bila.

Brzo na internet stranicu kampovi.mis.org.rs da pregledaš sve te izvanredne mogućnosti za volontiranje i čim uspeš da se odlučiš za jedan ili nekoliko kampova prijavi se odmah, a kao i do sada mesta se raspoređuju po sistemu: “ko prvi pošalje prijavu, dobija mesto na kampu”! Interesovanje je veliko a na svakom kampu su otvorena po dva mesta za nacionalne volontere, dok su ostala mesta za međunarodne.

Kada popuniš prijavu dođi do nas da je potpišeš, pa da te šaljemo! Možeš nas naći u Domu omladine Pančeva svake srede između 11h i 13h. Za sve dodatne informacije stojimo ti raspolaganju i možeš nas kontaktirati putem mejla: office@rvc.rs ili na telefon 064 57 66 591.

Sredstva za (su)finansiranje 35 volonterskih kampova obezbeđena su kroz projekat Mladih istraživača Srbije „Nacionalni program volontiranja mladih MLADI SU ZAKON“  finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i deo su programa MLADI SU ZAKON.

Ako si više zainteresovan/a da sa svojim drugarima organizuješ i da uradiš nešto korisno u svom mestu, vidi OVDE otvoren konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata.

Vidimo se!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Red”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Slika” src=”https://www.connecting.org.rs/wp-content/uploads/2016/06/1-1-e1466111033829.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Slika” src=”https://www.connecting.org.rs/wp-content/uploads/2016/06/3.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Slika” src=”https://www.connecting.org.rs/wp-content/uploads/2016/06/2.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Slika” src=”https://www.connecting.org.rs/wp-content/uploads/2016/06/1.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]