fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Održan trening o prikupljanju sredstava

U okviru radioničarskog programa Share Square 21. i 22. juna održan je trening za preduzetnike, menadžere i studente na temu prikupljanja sredstava.

Share Square je prvi samouslužni kafić u Beogradu, gde plaćate samo vreme. Prvi sat je 300, svaki sledeći 100 dinara. Pored toga, u Share Square pojedinci mogu jedni drugima da drže časove iz raznih oblasti, poput kuvanja, muzike i na primer fandrejzinga.

Trening o prikupljanju sredstava je održan prvi put. Bio je namenjen svim osobama koje žele da otkriju svet fundraising-a, da rade korisne stvari i naučeno primene u praksi. Dizajniran je tako da omogući svim učesnicima da razviju svoja znanja o prikupljanju sredstava koristeći tehnike organizovanja javnih događaja, pisanja direktnih pisama, ličnog zagovaranja, digitalnog prikupljanja sredstava. 

Trening je osmislio i vodio Deniz Hoti, izvršni direktor Connecting

Tokom poslednje 4 godine bio sam u prilici da zajedno sa državnim insitucijama, neprofitnim organizacijama i kompanijama na tačno 40 treninga dizajniram iskustvo učenja za 665 učesnika (više od 620h).

Kao jedan od osnivača organizacije za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting, bio sam u prilici da prikupim sredstva u iznosu od 6.000.000 RSD u lokalnoj zajednici kroz pisanje projektnih predloga, od malih i srednjih preduzeća, velikih korporacija kao što su Nordeus ili Erste banka, kroz organizaciju događaja, pisanja pisama za stipendiranje putovanja itd.

Delić atmosfere iz Share Square-a i sa treninga…