fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Odabrana Kad porastem biću… ekipa

Connecting je odabrao je 14 divnih mladih ljudi, učesnika/ca prvog kampa o karijernom informisanju i preduzetništvu Kad porastem biću… u Srbiji.

Selekciju kandidata vodili su koordinatori Kad porastem biću… programa Teodora Golja i Dušan Stanišković uz podršku mentora i asistenciju naše nove članice tima Tamare Todorović. Imali smo težak zadatak, ukupno 41 prijava, sa druge strane divni mladi ljudi, energija i želja. Prilikom procene kandidata/kinja rangirali smo njihovu motivaciju za učešće na kampu, potom kompetencije i želju da  postanu vršnjački edukatori/ke i na kraju spremnost i motivaciju za daljim učenjem i usavršavanjem.

Prvi edukativni kamp o društvenom preduzetništvu i karijernom savetovanju u Srbiji održava se od 9. do 14. avgusta u Mokrin House-u.

Prilikom selekcije kandidata/kinja vodili smo računa i o rodnoj ravnopravnosti i davanju podrške mladima koji dolaze iz grupa sa smanjenim društvenim mogućnostima. Nakon 3 intenzivna dana, mnogo zabave tokom procesa selekcije i divnih intervjua izabrali smo 14-ro mladih ljudi, polaznika/ca kampa Kad porastem biću…

 Delić atmosfere sa intervjua: