fbpx

Obrazovanje za 4. revoluciju

+
DELEGATA
+
PREDAVAČA
+
KOMPANIJA

Sonja Dakić

Sonja Dakić

Preduzetnica

Mama, preduzetnica i mentorka, neko ko voli rado da deli svoja znanja i kontakte jer veruje da tako čini ovaj svet boljim mestom. 2011. godine osnovala je sa prijateljicom socijalno preduzeće Daj Daj d.o.o. koje se bavilo proizvodnjom ekoloških platnenih pelena od bambusovog vlakna, jedinog tekstilnog proizvoda u Srbiji koji nosi Eko znak RS. Dobitinica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama. Poslednjih godina drži radionice na temu preduzetništva, javnog nastupa i razvoja veština. 2018. godine pokrenula sopstveni mentorski program Živi Radi Voli u saradnji sa ICT HUBom u Beogradu.

Dejana Baltes

Dejana Baltes

Omladinska radnica

Omladinska radnica u zajednici, profesorica razredne nastave, sistemska porodična psihoterapeutkinja i NLP Master. Preko deset godina iskustva u civilnom sektoru, radila je kao trener sa decom i mladima, različitim grupama sprovodeći programe koji se tiču razvoja mladih i zajednice. Svoje međunarodno iskustva stekla je kao volonterka na godinu dana u Centru za mirno rešavanje konflikata Corrymeela, Severna Irska, UK. Članica je trenerske baze KOMS-a i Fondacije Tempus. Bavi se psihoterapijom i savetovanjem. Živi i radi u Novom Sadu. Zaposlena na projektu Novi Sad – omladinska prestonica Evrope – OPENS 2019 na poziciji Kordinatorke omladinskih aktivnosti.

Bojana Jevtović

Bojana Jevtović

Projektna menadžerka

Počela kao dobrovoljac u humanitarnim akcijama na lokalu. Od 2010. godine počela je da radi kao koordinator projekta u Građanskim inicijativama, a 2014. godine u Beogradskoj otvorenoj školi, vodećim nacionalnim organizacijama civilnog društva u Srbiji. Zahvaljujući tome radila sam na praćenju javnih politika, poštovanju ljudskih prava, razvoju lokalnih institucija i partnera i sarađivala sa svim relevantnim akterima. Kreirala i učestvovala u nizu obrazovnih programa i projekata, posebno u oblasti doživotnog učenja i karijernog vođenja i savetovanja.

Marko Batur

Marko Batur

Defektolog

Master defektolog – specijalni pedagog, sa preko šest godina radnog iskustva u različitim oblastima društvenih delatnosti, preko socijalne zaštite, prosvete, administracije i edukacije. Svestrana osoba okrenuta ka stvaranju pozitivnih i konstrutivnih društvenih relacija u radnom okruženju, uvek spremna za sticanje novih znanja i iskustava, otvorena za saradnju i timski rad. Oženjen, otac dvoje dece.

Aleksandar Linc

Aleksandar Linc

Data Scientist

Aleksandar is known as a data geek from his earliest age. For the last 5 years he has professionally developed as Data Analyst and Data Scientist, working mostly in R. Nevertheless, he acknowledge Python as a “usable tool”. In this moment he is working on a position of Data Scientist in NCR – working under Advanced Analytics sector of the company, and serves as Program Manager for Data Science Conference. He is still in pursuit of his dream to build interstellar spaceship

Sanja Ristić

Sanja Ristić

Marketing mentorka

Sebe opisuje kao radoznalog istraživača svega što je ispred, unutar i iznad nje. Beskrajno svestrana, nesuđena medicinska sestra svoje marketinško iskustvo prikuplja još u studentskim danima, zatim ozbiljnije u marketinškoj agenciji, nakon čega se odvažava da uplovi u uzbudljive frilenserske vode koje je vode kroz različite avanture već više od 3 godine. Pararelno se bavila organizacijom lokalnih zajednica, edukacijom i mentorstvom na temu liderstva, organizovanja i akcije. Danas se najviše bavi strategijama, konsaltingom i edukativno mentorskim programom.

Antonio Ankajcan

Antonio Ankajcan

Creative technologist

Antonio radi na povezivanju tehnologije i umetnosti. Uvek mu je u rukama neka drugačija tehnologija i zato na svakom projektu nauči nešto novo. Pravi instalacije koje spajaju digitalni i fizički svet. Radi part-time već 3 godine za agenciju 365ads. Radio je na kreiranju instalacija koje su bile na EXIT-u, Lovefestu i mnogim drugim festivalima i konferencijama.

Filip Milinković

Filip Milinković

Specijalista za inovacije i razvoj software-a

Blockchain, Digitalna Transformacija, Fintech, Primenjena veštaćka inteligencija jesu samo neke stvari koje se vrte u glavi ovog dečaka sa nepunih 18 godina. U toku šestog razreda Filip se upušta u svet programiranja. Kreće u Srednju školu za informacione tehnologije. Na početku treće godine sa 16 godina Filip nalazi svoju prvu praksu u svetu razvoja software-a koja uskoro prerasta u posao. Shodno tome Filip prelazi na vandredno školovanje i svoje dane posvećuje radu. Malo više od godinu dana kasnije Filip je već dugoko u svetu informacionih sistema, digitalne transformacije i inovacije. Njegov cilj je da promeni način na koji velike korporacije u Srbiji posluju pružajući im nove poslovne vidike kroz um jednog mladog predstavnika nove generacije.

Deniz Hoti

Deniz Hoti

Social designer

Deniz Hoti je nagrađivani socijalni dizajner, preduzetnik, omladinski lider i konsultant u oblastima javnog zagovaranja, društvenih inovacija i prikupljanja sredstava, sa više od 9 godina iskustva u civilnom sektoru u Srbiji. Nagrađivani je ekspert za dizajniranje edukativnog programa „Kad porastem biću…“ (II mesto na nacionalnom takmičenju primera dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja, Euroguidance centar Srbija) u 2017. godini. Ispred Krovne organizacije mladih Srbije imenovan je za eksperta u Timu Evrope, dok je ispred Nacionalne Asocijacije Praktičara/ki Omladinskog Rada imenovan za mentora u Regional Social Innovation Policy Lab-u u okviru You SEE platforme. Radio je kao trener sa decom i mladima, odraslima, vladom, osnovnim i srednjim školama, OCD, ustanovama kulture i kompanijama. Zajedno sa njima dizajnirao je iskustvo učenja za više od 1500 ljudi, iz 12 različitih zemalja. U svoje slobodno vreme pokreće organizacije i društvene biznise. Osnivač je Connecting-a. Zaljubljen je u Design Thinking i zna da pravi pivo.

Nikola Veljković

Nikola Veljković

Videograf

Dugo godina bavio se muzikom, kasnije pronalazio sebe u omladinskom radu i aktivizmu, ali ima nečeg posebnog u veštini kreiranja dobrog videa što je Nikolu motivisalo da se upravo u tome najviše razvija. Po struci je inženjer audio i video tehnologija, radio je na televiziji i web portalu u različitim ulogama, kao kamerman, montažer, fotograf, ali je najponosniji na priliku da samostalno radi kao freelance videograf. U toj ulozi učestvovao je u najrazličitijim projektima i sarađivao sa super ljudima i organizacijama, kako iz Srbije tako i iz inostranstva. Odgovornost i istrajnost, ali i želja za daljim napretkom, omogućili su mu da jedan period života živi i bavi se videom u Portugalu. Veoma ceni neformalno obrazovanje i kaže da je njegov život postao smisleniji kada je prestao da uči za ocene i počeo da uči za znanje. Za svoje radove nagrađivan na raznim video i multimedijalnim konkursima.

Nataša Pantić

Nataša Pantić

koordinatorka projekta & mentorka

Nataša aktivno volontira u tri organizacije i radi na više projekata. Ona je mentorka, koordinatorka projekta, menadžerka finansija, organizatorka događaja i volonterka. U okviru Connecting-a bavi se finansiranjem projekata i drugim zabavnim stvarima. Predsednica je organizacije Svetski omladinski talas i koordinator projekta Međunarodna studentska nedelja u Beogradu 2019 gde ima priliku i čast da radi sa 35 osoba. Trenutno je i mentorka projektnom timu za promociju u okviru Tehnološko-metalurškog fakulteta. Student je hemijskog inženjerstva, za koje kaže da je njen najzahtevniji hobi. Veliki je zaljubljenik u filmsku umetnost i kao volonter je bila deo većine filmskih festivala u Beogradu. Od malih nogu se bavi muzikom, završila je solo pevanje i svira violinu, a umetnost je nerazdvojni deo njenog života. Rad sa ljudima je nešto što je usrećuje, a u ljudima vidi nepresušnu inspiraciju. Najveći uzor i motivaciju predstavlja joj njena mama koja joj je i najveća podrška. Ne može da zamisli život bez putovanja, upoznavanja novih kultura i ljudi.

Marina Petrović

Marina Petrović

Izvršni direktor, doktor metodike informatike

Marina je Doktor metodike nastave informatike. Radila je u srednjoj stručnoj školi u Kruševcu, kao i gimnaziji i osnovnoj školi u Novom Sadu na mestu profesora informatike, a zatim na Pedagoškom fakultetu u Somboru, na katedri za Informatiku i medije sa metodikom nastave. Sada radi na poziciji Izvršnog direktora Instituta za moderno obrazovanje iz Beograda. Učestvovala je na brojnim konferencijama, izlagala i objavila preko 40 naučnih i stručnih radova. Koautor je četiri odobrena udžbenika za informatiku i tehniku za osnovnu školu i jednog udžbenika iz oblasti e-učenja za fakultet. Sada piše svoj šesti udžbenik za šesti razred osnovne škole za Informatiku i računarstvo. Duboko veruje da budućnost počinje u učionici i da se suštinske promene u svetu ne dešavaju revolucijama već tihim evolucijama svakog pojedinca. Škola može mnogo da doprinese usmeravanjem, vaspitanjem, podsticajima i obrazovanjem pojedinaca tako da svet bude bolje mesto za život, za sve nas!

MSc Aleksandra Ikonov

MSc Aleksandra Ikonov

Stručni saradnik na poslovima organizacije programa stručnog usavršavanja nastavnika i koordinator obrazovnih programa

Aleksandra svoju nastavničku praksu stiče radom u nekoliko osnovnih škola u Beogradu. Tokom master studija ulaže ogromne napore u istraživanje različitih didaktično-metodičkih oblasti, na osnovu čega koncipira svoj master rad na temu: Usvajanje bioloških pojmova u osnovnoškolskoj nastavi biologije. Trenutno je doktorand na Biološkom fakultetu u Beogradu, gde priprema doktorsku disertaciju. Predmet naučno-istraživačkog rada i uža naučna oblast: Biologija razvića. Autor je brojnih naučnih i stručnih radova u domenu pedagoških i bioloških nauka. Svoj inovativni pristup nastavi predstavlja kroz više međunarodnih i domaćih konkursa na kojima postiže zavidne rezultate.

PROGRAM:

Uvodna obraćanja

  • Deniz Hoti, direktor, Connecting
  • Jovana Tintor, Via Academica
  • Doc Dr Marina Petrović, Institut za moderno obrazovanje
  • Dejana Baltes, omladinska radnica
  • Sonja Dakić, preduzetnica
  • Bojana Jevtović, projektna menadžerka
  • Marko Batur, defektolog
  • Aleksandra Ikonov, koordinator obrazovnih programa

Moderatori/ke:

  • Doc Dr Marina Petrović, direktor Insitita za moderno obrazovanje
  • Deniz Hoti,izvršni direktor Connectinga

Fakultet savremenih umetnosti je jedinstveni fakultet u regionu koji stvara kreativne umetnike 21. veka. Gluma, slikarstvo, produkcija, kreativni biznis, muzika, dizajn enterijera, grafički dizajn, kreativno kreiranje sadržaja, modni dizajn. Pretvorite svoj talenat u profitabilno zanimanje budućnosti!

Information Technology School Jedinstvena kombinacija studija, živih IT projekata i realnih šansi za posao. U kreiranju kurikuluma ITS-a prihvaćeni su svetski standardi obrazovanja, implementirani savremeni programi i ugrađena sopstvena iskustva osnivača iz višegodišnjeg rada na polju IT obrazovanja.  Osnivači: Comtrade, Link group

ITAcademy je međunarodna škola za najtraženije IT profesije, gde su programi koncipirani tako da za dva semestra polaznici mogu da savladaju IT veštine i tehnike. Odabirom jednog od 6 smerova – programiranje, dizajn, administracija, IT menadžment, 3D dizajn i CAD, mobilne aplikacije – pruža vam se mogućnost da steknete jedan od međunarodnih sertifikata (Cambridge, Microsoft, Zend, Cisco i Java). Za više informacija posetite sajt www.it-akademija.com/
 
Univerzitet Cattolica del Sacro Cuore – Jedini italijanski univerzitet sa kampusima širom zemlje, važi za jedan od najvećih privatnih univerziteta u Evropi! Nudi veliki izbor savremenih programa na engleskom: od ekonomije i menadžmenta do medicine.
 
Univerzitet Tilburg – Najbolji generalni univerzitet u Holandiji, ulaže u naučne inovacije, interdisciplinarni pristup, i sprema studente za tržište rada. Posebno je poznat po savremenom kampusu koji studentima omogućava visok kvalitet života i poslovne mogućnosti u Brainportu u Holandiji nakon završenih studija
 
Univerzitet Ca Foscari – Jedan od najboljih državnih univerziteta u Italiji i među 150 na svetu za studije iz oblasti društvenih nauka i umetnosti. Nalazi se u srcu Venecije, ali omogućava internacionalno okruženje i visoki kvalitet nastave.
 
Univerzitet Modul  – Vrhunsko obrazovanje iz oblasti ekonomije, biznisa i manadžmenta za sve one koji žele da studiraju u Beču. Najveći privatni univerzitet u Austriji, osnovan od strane Razvojne agencije Austrije, sa razvijenom mrežom partnera iz celog sveta, korporacijama i javnim institucijama od značaja.
 
Swiss Education Group – Nema boljeg mesta na svetu za usavršavanje iz oblasti menadžmenta u hotelijerstvu u kulinarstvu. Ukupno 5 škola na 7 prestižnih kampusa koji vas uvode u poslovni svet na najvišem nivou.
 
BHMS – Švajcarska škola hotelijerstva za 5 zvezdica koja nudi mogućnost da započnete karijeru već u toku studija.

ORGANIZATORI

HVALA NAŠIM PARTNERIMA