fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

KONKURS ZA IZRADU LOGOTIPA REGIONALNOG VOLONTERSKOG CENTRA

Udruženje „Connecting people” u saradnji sa Kancelarijom za mlade i Domom omladine iz Pančeva, i udruženjima „Refraction tim”, „Prepoznaj u sebi”, „Omladinska zona”, „Suncokret Omoljica” i „KOMPAS”, raspisuje konkurs za dizajniranje logotipa Regionalnog volonterskog centra – zajednice i servisa volontera na teritoriji Južnog Banata.

Pravo učešća imaju svi zainteresovani.

Specifičnost konkursa je što traje 99 sati. Završava se u ponedeljak, 29. septembra u ponoć. Pobednik će osvojiti nagradu od 50 evra.

Najbolji logotip biraće tročlani žiri koji čine koordinator projekta Deniz Hoti, u ime projektnog tima, Dušan Marino, slikar i Nebojša Došen, diplomirani grafički dizajner.

Pobednik će biti proglašen u utorak uveče na sajtu udruženja „Connecting people”: http://peopleareconnecting.wordpress.com/ Vaša vizuelna rešenja za konkurs možete slati na mejl connectingpeople@hotmail.rs , sa naznakom „Logotip za konkurs Regionalnog volonterskog centra”.

Projekat Regionalnog volonterskog centrara, čijim radom administrira udruženje „Connecting people”, podržan je od strane Ministarstva omladine i sporta, a osnovni cilj mu je da kroz sistemsko umrežavanje institucija, ustanova i organizacija civilnog društva promoviše volonterstvo i mladima pruži mogućnost vrednovanog volonterskog rada.

Više informacija o samom projektu Regionalni volonterski centar možete dobiti putem linka: http://peopleareconnecting.wordpress.com/2014/09/11/regionalni-volonterski-centar/

Untitled