fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

KONKURS ZA DODELU GODIŠNJE VOLONTERSKE NAGRADE

Povodom  Međunarodnog dana volontera 5. decembra 2014. godine Regionalni volonterski centar – Pančevo  raspisuje

 KONKURS ZA DODELU GODIŠNJE VOLONTERSKE NAGRADE

Volontersku nagradu dodeljuje Regionalni volonterski centar – Pančevo uz podršku Počasnog žirija koji čine ugledni pojedinci iz zajednice, čija će uloga biti da izvrše selekciju kandidata i donesu odluku o nagradama.

Untitled

Regionalni volonterski centar – Pančevo poziva udruženja, ustanove, institucije i poslovne organizacije da predlože kandidate za dodelu godišnjih volonterskih nagrada za područje Južnog Banata u sledećim kategorijama:

Dodeljuje se pojedincima, koji su volonterskim radom doprineli delovanju za opšte dobro na teritoriji Južnog Banata u periodu od 1. novembra 2013. godine do 1. novembra 2014. godine. NajVolontera/ku mogu predložiti neprofitne organizacije (udruženja, fondacije, ustanove ili institucije sa teritorije Južnog Banata)

Dodeljuje se udruženjima, neformalnim grupama, koje su realizovale volontersku akciju na teritoriji Južnog Banata u periodu od 1. novembra 2013. godine do 1. novembra 2014. godine. Volonterske aktivnosti mogu da budu iz sledećih oblasti: Prevencija zavisnosti, Socijalne aktivnosti za decu i mlade, Briga o starijima, Kultura i umetnost, Zaštita okoline, Zaštita i zbrinjavanje životinja, Briga o siromašnimama.

  • Nagrada, NajKompanija, za doprinos korporativnog sektora razvoju volonterizma (prijavni formular)

Dodeljuje se kompanijama koje su podržale volonterske projekte na teritoriji Južnog Banata u periodu od 1. novembra 2013. godine do 1. novembra 2014.  godine.

Konkurs je otvoren do 28. novembra 2014. godine, kriterijumi za dodelu nagrada nalaze se na sledećem linku: http://bit.ly/kriterijumi. Nagrade će biti uručene na „Sajmu volontera i organizatora volontiranja“,koji će se održati u dvorani „Apolo“ u Pančevu, 5. decembra 2014. godine.

Prijave slati do 28. novembra na e-mail office@rvc.rs .

Za sve dodatne informacije u vezi sa konkursom možete se obratiti Bojani Čajka na telefon: +381 64 23 58 176 ili putem elektronske pošte bojana.cajka@gmail.com.

Prijave se mogu slati poštom, e-mailom ili dostaviti lično na dole navedenu adresu.

Adresa: Svetog Save 10, 26000,Pančevo; Tel: +381 63 305 816;       e-mail: office@rvc.rs; sajt: rvc.rs