fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

“Kad porastem biću…”

Kad porasteš znaš da ćeš biti ti, ali nisi siguran koji put vodi do tebe.

Želiš li priliku da preispitaš svoja interesovanja? Da naučiš kako da upravljaš vremenom? Razvijaš komunikacione veštine? Stekneš širu sliku o profesijama koje te interesuju kroz organizovane susrete sa ljudima različitih zanimanja?

Ako imaš između 14 i 21 godine, prijavi se, najkasnije do 9. juna, i učestvuj u nizu aktivnosti koje organizuje udruženje Connecting, kroz program Regionalni volonterski centar, uz saradnju sa Kancelarija za mlade grada Pančeva, pod nazivom “Kad porastem biću…”. Aktivnosti će biti održane tokom juna i jula, i predstavljaće podršku tvojim koracima ka profesionalnom usavršavanju.

“Kad porastem biću…” podrazumeva niz interaktivnih radionica, tematskih igrica i drugih aktivnosti sa ciljem ispitivanja interesovanja mladih i zajedničke podrške njihovom usmeravanju i usavršavanju, a realizuje se uz podršku Napor – Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog radai Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Ideja je takođe da se tokom projekta ponovo oživi Karijerni Info Kutak-KIK u Pančevu koji bi svojim radom pružao podršku mladim ljudima da odluku o karijeri, tj o daljem školovanju i zanimanju, donesu na osnovu svojih sposobnosti i potreba tržišta rada.

Prijavi se na vreme, broj mesta je ograničen. Prijavni formular se nalazi na linku:
http://goo.gl/forms/bBPkclqTV0NYqLGQ2

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mail-a connectingpeople@hotmail.rs ili putem naše facebook stranice Regionalni volonterski centar Pančevo.