fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Kad porastem biću… letnji kamp održaće se u Mokrin House-u!

Prvi edukativni kamp o karijernom savetovanju i obrazovanju za preduzetništvo u Srbiji održaće se u Mokrin House, 9. – 14. avgusta! Okupiće 14 izuzetno motivisanih tinajdžera, uzrasta od 14 do 18 godina, učenika srednjih i osnovnih škola iz Južnog Banata. Letnja kamp revolucija trajaće 6 dana i pružiće priliku mladim osobama da upoznaju sebe i svet oko sebe, nauče kako da pronađu informacije o zabavnim studijama i stipendijama koje menjajaju život, upoznaju svoje buduće mentore, nauče kako da uče kroz igru i od svojih vršnjaka, povežu se sa svojim vršnjacima koji misle da je učenje strava, i sretnu ljude koji su pokrenuli svoje biznise, pitaju ih šta god im padne na pamet i nauče kako oni to da urade, i na kraju samostalno donesu odluku šta žele da budu kad porastu.

Mokrin House

Mokrin House je coworking i coliving prostor koji se nalazi na severu Srbije. To je moderna i urbana tačka u ruralnom okruženju u kojoj se radi i stvara. Predstavlja savršeno mesto za frilensere, preduzetnike i digitalne nomade, koji žele da odu iz velikih gradova i uživaju u životu i radu na selu. Takođe predstavlja i idealno mesto za održavanje prvog eduaktivnog kampa o karijernom savetovanju i obrazovanju za preduzetništvo Kad porastem biću…, jer pruža priliku mladim osobama da se direktno upoznaju sa radnim prostorom u 21. veku i sa druge strane povežu sa frilenserima, preduzetnicima i digitalnim nomadima iz celog sveta.

Šta je Kad porastem biću program?

Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting zajedno sa svojim partnerima gradom Pančevom, Nacionalnom Asocijacijom Praktičara/ki Omladinskog Rada, Elekrotehničkom školom „Nikola Tesla“ i Tehničkom školom „23. maj“ iz Pančeva treću godinu za redom realizuje nagrađivani obrazovni program posvećen mladima, koji se bavi temama omladinskog preduzetništva, karijernog informisanja i savetovanja. Suština programa jeste osnaživanje mladih da samostalno i promišljeno donose odluke o pokretanju sopstvenog posla, nastavku karijere ili školovanja.

Iskustva bivših učesnika/ca kampa možete pronaći na sledećem linku: http://bit.ly/tamaratodorovic

Više o programu Kad porastem biću… saznajte na platformi Connecting-a https://www.connecting.org.rs/.