fbpx

Kad porastem biću…

Iskustva

Kad porastem biću… program realizuje se od 2016. godine. Pojedini učesnici/e su podelili sa nama svoja iskustva i utiske o programu. Šta za njih znači Kad porastem biću… pogledajte ispod u video prezentacijama i galeriji sa slikama.

KAD PORASTEM BIĆU...

Kad porastem biću… je nagrađivani obrazovni program posvećen mladima, koji se bavi temama omladinskog preduzetništva, karijernog informisanja i savetovanja. Suština programa jeste osnaživanje mladih da samostalno i promišljeno donose odluke o pokretanju sopstvenog posla, nastavku karijere ili školovanja. To ostvarujemo organizovanjem događaja i inspirativnih radionica o karijernom vođenju i preduzetništvu, podučavanjem veština za 21. vek i umrežavanjem mladih sa izuzetno motivisanim profesionalcima koji su spremni da podele svoje vreme i znanje sa njima.

Sprovodi se na teritoriji Južnog Banata od 2016. godine. Centralni deo obrazovnog programa je 6-dnevni letnji kamp koji okuplja izuzetno motivisane tinejdžere sa teritorije Južnog Banata. Tokom prve dve godine trajanja više od 250 mladih je učestvovalo u ovom obrazovnom programu.

Obrazovni program “Kad porastem biću…” pokrenula je 2016. godine jedna od najvećih neprofitnih organizacija na teritoriji Južnog Banata Connecting iz Pančeva u saradnji sa Kancelarijom za mlade grada Pančeva, Domom omladine i Nacionalnom Asocijacijom Praktičara/ki Omladinskog Rada, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Sve informacije i novom ciklusu Kad porastem biću… programa možete pronaći na našem novom sajtu: http://obrazovanje4revoluciju.rs/kad-porastem-bicu/