fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Eko Bazar – Poziv za izlagače

Želite da predstavite svoje proizvode i/ili usluge?

Ukoliko je Vaš odgovor da, sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da se prijavite za učešće na Eko bazaru – Nova energija koji će se održati 13. avgusta, od 17:30 – 22:30h u dvorištu ispred Streljane u Pančevu (Ulica Bore Stankovića 2). Iskoristite priliku da predstavite svoje proizvode i/ili usluge zaljubljenicima u prirodu i ekologiju i dođete do novih kupaca.

Eko bazar organizuje Udruženje za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“, uz podršku Trag Fondacije i Grada Pančeva.

Eko bazar 2017 imaće prodajno – edukativni karakter i biće posvećen zaštiti životne sredine. Centralne teme  bazara su reciklaža i „zelena ekonomija“ koje predstavljaju razvojnu šansu Pančeva i Srbije. Navedene teme obradićemo kroz 5 tematskih celina: Zona Zelenih Biznisa, Zelena Edu Zona, Eko Paviljon za Decu, Green Movie Zona, Muzička Zona.

Eko Bazar 2017 okupiće zelene eksperte/kinje koji će tokom panela „Pančevo: Pametni grad“ dočarati posetiocima značaj, potencijale i  mogućnosti „zelene ekonomije“ za održivi razvoj našeg grada.

Da bi se prijavili za učešće na bazaru potrebno je da popunite prijavni formular koji se nalazi na linku – http://bit.ly/ekoizlagaci

Broj izlagača na bazaru je ograničen na 20. Na vreme obezbedite svoje mesto!

Molimo vas da potvrdite vaše prisustvo popunjavanjem formulara. 

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju i možete kontaktirati Veljković Nikolu putem mejla: nikola.veljkovic@connecting.org.rs  ili putem telefona: + 381 64 27 09 709.