fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Dream team Kad porastem biću… kampa

Dejana Baltes, zaljubljena u psihologiju

Dejana Baltes – Omladinska radnica u zajednici, profesorica razredne nastave, sistemska porodična psihoterapeutkinja i NLP Master. Preko deset godina iskustva u civilnom sektoru, radila je kao trener sa decom i mladima, različitim grupama sprovodeći programe koji se tiču razvoja mladih i zajednice. Svoje međunarodno iskustva stekla je kao volonterka na godinu dana u Centru za mirno rešavanje konflikata Corrymeela, Severna Irska, UK.

Članica je trenerske baze KOMS-a i Fondacije Tempus. Bavi se psihoterapijom i savetovanjem. Živi i radi u Novom Sadu. 

Marko Batur, defektolog

Master defektolog – specijalni pedagog,  sa preko šest godina radnog iskustva u različitim oblastima društvenih delatnosti, preko socijalne zaštite, prosvete, administracije i edukacije. Svestrana osoba okrenuta ka stvaranju pozitivnih i konstrutivnih društvenih relacija u radnom okruženju, uvek spremna za sticanje novih znanja i iskustava, otvorena za saradnju i timski rad. Oženjen, otac dvoje dece. 

Bojana Jevtović, KViS je njena ljubav

Počela kao dobrovoljac u humanitarnim akcijama na lokalu. Od 2010. godine počela je da radi kao koordinator projekta u Građanskim inicijativama, a 2014. godine u Beogradskoj otvorenoj školi, vodećim nacionalnim organizacijama civilnog društva u Srbiji.

Zahvaljujući tome radila sam na praćenju javnih politika, poštovanju ljudskih prava, razvoju lokalnih institucija i partnera i sarađivala sa svim relevantnim akterima. Kreirala i učestvovala u nizu obrazovnih programa i projekata, posebno u oblasti doživotnog učenja i karijernog vođenja i savetovanja. 

Sonja Dakić, preduzetnica

Mama, preduzetnica i mentorka, neko ko voli rado da deli svoja znanja i kontakte jer veruje da tako čini ovaj svet boljim mestom. 2011. godine osnovala je sa prijateljicom socijalno preduzeće Daj Daj d.o.o. koje se bavilo proizvodnjom ekoloških platnenih pelena od bambusovog vlakna, jedinog tekstilnog proizvoda u Srbiji koji nosi Eko znak RS.

Dobitinica specijalnog priznanja za inovativnost Udruženja poslovnih žena Srbije, TEDx govornica i predavačica na mnogim domaćim i stranim konferencijama. Poslednjih godina drži radionice na temu preduzetništva, javnog nastupa i razvoja veština. 2018. godine pokrenula sopstveni mentorski program Živi Radi Voli u saradnji sa ICT HUBom u Beogradu.