fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

CikloFest – prodajna izložba bicikala i opreme za bicikle u Pančevu


Obaveštavamo Vas da će održavanje manifestacije CikloFest koje je planirano za 03. jun biti pomereno za narednu subotu 10. juna zbog nepovoljnih vremenskih uslova. Republički hidrometeorološki zavod Republike Srbije najavio je pojave lokalne grmljavine sa padavinama za subotu 03. jun. Zbog bezbednosti opreme izlagača i veće posećenosti odlučili smo se da odložimo održavanje CikloFesta za narednu subotu 10. juna, kada su najavljeni sunčani vremenski uslovi bez mogućnosti padavina.

Ovom prilikom bismo vas ujedno i pozvali da posetite prvi po redu CikloFest koji će biti organizovan u subotu 10. juna od 12 do 18h u gradskom parku Baratuna u Pančevu.

CikloFest je zamišljen kao događaj koji će okupiti strastvene zaljubljenike u biciklizam kao i sve ostale koji žele da saznaju nešto više o ovom ekološki najtolerantijem prevoznom sredstvu. Tokom događaja imaćeš prilike da se informišeš o biciklističkim trkama i manifesatcijama širom Srbije,  kupiš bajk i/ili opremu za svoj bajk i naučiš kako da popraviš svoj bicikl.

Program CikloFesta podeljen je na sledeće tematske celine:

  • 12-18h – Cikloturizam – Predstavljanje putovanja, biciklističkih ruta i zanimljivih destinacija koje se mogu posetiti biciklom.
  • 13h – Svečano otvaranje manifestacije – Predstavljanje organizatora i ReBike servisa za iznajmljivanje bicikala.
  • 12-18h – Pimp your bike – Radionica u okviru koje će posetioci imati priliku da zajedno sa iskusnim majstorima nauče kako da urade manje popravke i unaprede svoj bicikl.
  • 12-18h – Revijalno izvođenje trikova u skejt parku – Ljubitelji ekstremne vožnje i izvođenja trikova na biciklu za posetioce će prirediti šou sa mnogo zanimljivih trikova.
  • 12-18h – Izložba bicikala i prateće opreme – Predstavljanje bicikala, dodatne opreme i usluga izlagača.

Prvi po redu CikloFest okupiće na jednom mestu okuplja lokalne servise, manifestacije, prozvođače bicikala i organizacije koje sa bave promocijom biciklizma.  Tokom festivala svečano će se predsatviti i ReBike servis za iznajmljivanje bicikala, prvo društveno preduzeće koje pokreće Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting. Cilj im je da podstaknu svoje sugrađane/ke da koriste bicikl kao javno prevozno sredstvo. Na taj način žele da utiču na smanjenje zagađenja, gužvi u saobraćaju i na fizičku pokretljivost ljudi.

Pomozi nam!

Pomozite nam u promociji i pozivanju građana da dođu na CikloFest  – lajkujte, pratite, delite http://bit.ly/CikloFest.