fbpx

Single Blog Title

This is a single blog caption

Treća motivaciona radionica: Jednačina usmeravanja vremena

UG Connecting people u saradnji sa Aleksandrom Sašom Grbovićem organizuje niz motivacionih radionica u Beogradu namenjih studentima, profesionalcima i svim ljudima koji žele da investiraju u svoje znanje.

Aleksandar Saša Grbović je skoro dve decenije prijatelj kreativne industrije u Srbiji. Ljubitelj je jazz muzike i poznavalac matematike. Posvećen je promovisanju modela „biti pa imati“. Promoter ključnih reči: Treba. Mogu. Hoću. Svakodnevno sa prijateljima iz privrede i kreativne industrije radi na širenju kruga delovanja. Više o Saši možete saznati na sledećem linku https://rs.linkedin.com/in/aleksandarsasagrbovicrethinker

Motivaciona radionica: Jednačina usmeravanja vremena održaće se 26. februara u Beogradu od 17 do 20h.

Verujemo da ćete se složiti da je vreme jedini resurs koji nije obnovljiv i koji ne možemo da sačuvamo još uvek. Sve tehnologije koje trenutno postoje nisu u mogućnosti da sačuvaju ni sekund vremena.

Dan ima 86400 sekundi.

I?

Naravno da ima. Svaki dan ima toliko sekundi.

Svako od nas ima svakog dana toliko sekundi na raspolaganju da ih investira u ono što treba, može i hoće, zar ne?

Pitanje na koje odgovara radionica glasi: Ako svako od nas ima isto vreme na raspolaganju tokom dana, zašto su neki ljudi uspešniji od drugih?

Radionica je kreirana prema ličnom primeru Aleksandre Saše Grbovića, jer je život pred njega stavio veliki izazov.

„Kako sa 50% manje radnog vremena mesečno postići isto ili više kao neko sa 100% radnog vremena?“

Rezlutat koji je postigao i jednačinu usmeravanja vremena koju je definisao želi da podeli sa Vama.

Jednačina usmeravanja vremena se sastoji od četiri ključna elementa.

Kao što dobra stolica ima četiri nogare tako i jednačina usmeravanja vremena ima četiri oslonca.

Navike. Znanje. Potrebe. Energiju. 

Jednako su bitne sve četiri celine.

Ako pravimo paralelu sa stolicom, možemo da kažemo da za sedenje na stolici sa jednom nogarom potrebno je biti dobar žongler i to ne može da traje dugo koliko god da može da zabavi publiku, dok sa dve nogare stolica može da koristi ako znamo da držimo ravnotežu ili imamo neki dobar oslonac, gde se onda stvara zavisnost od oslonca koji može da se izmakne.

Stolica s tri nogare daje privid stabilnosti. Znamo svi za tronožac na kojem se može sedeti ali će se vremenom pojaviti želja za ustajanjem a i uvek će postojati oprez i težnja ka četvrtoj nogari.

Naravno stolica sa četiri nogare može da pruži udobnost, podršku, osećaj sigurnosti.

Tako i jednačina vremena ima svoje četiri celine čijom analizom i uočavanjem skupa prisutnih elemenata i skupa mogućih elemenata sigurno ćete uočiti skup vrednosti koje utiču na usmeravanje vremena.

Takođe, jednačina usmeravanja vremena posmatra čoveka kao obnovljiv izvor energije i prirodni resurs koji može upravo njenom primenom da bolje da usmerava vreme koje mu je na raspolaganju.

Jednačina glasi :T:(N(d,l);Z(i,n);P(p,m);E(k,r)) 

Trajanje motivacione radionice 180 minuta.

Maksimalan broj polaznika po jednoj motivacionoj radionici: 20 učesnika

Vaša finansijska investicija u realizaciju ove motivacione radionice iznosi 2.000 dinara, inestirajte u svoje vreme i naučite jednačinu usmeravanja vremena.

Potrebno je da se prijavite popunjavanjem online upitnika na sledećem linkuhttp://goo.gl/forms/tVaKMn81yI i da potom uplatite kotizaciju u iznosu od 2.000 dinara na sledeći račun 165-1001523381029-71. Rok za prijavu je 15. februar 2016. godine.

Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju i možete kontaktirati Hoti Deniza putem mejla: denizht@hotmail.rs ili telefona: 063 305 816.

p.s. Za čitanje ovog blog posta investirali ste tri minuta.