“Kad porastem biću…”

Kad porastem biću...

Kad porastem biću… je nagrađivani obrazovni program posvećen mladima, koji se bavi temama omladinskog preduzetništva, karijernog informisanja i savetovanja. Suština programa jeste osnaživanje mladih da samostalno i promišljeno donose odluke o pokretanju sopstvenog posla, nastavku karijere ili školovanja. To ostvarujemo organizovanjem događaja i inspirativnih radionica o karijernom vođenju i preduzetništvu, podučavanjem veština za 21. vek i umrežavanjem mladih sa izuzetno motivasinim profesionalcima koji su spremni da podele svoje vreme i znanje sa njima.

Sprovodi se na teritoriji Južnog Banata od 2016. godine. Centralni deo obrazovnog programa je 7-dnevni letnji kamp koji okuplja izuzetno motivisane tinejdžere sa teritorije Južnog Banata. Tokom prve dve godine trajanja više od 250 mladih je učestvovalo u ovom obrazovnom programu.

Kad porastem biću… pokrenula je 2016. godine jedna od najvećin neprofitnih organizacija na teritoriji Južnog Banata Connecting People iz Pančeva u saradnji sa Elektrotehničkom školom Nikola Tesla, Kancelarijom za mlade grada Pančeva i Nacionalnom Asocijacijom Praktičara/ki Omladinskog Rada, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.